Information inför Lördag

Samling
Vidingsjö motionscentrum, gräsplanerna vid starten på 2,5 km spåret. Parkering sker på ordinarie parkeringsplats för motionscentrum. Om det skulle bli fullt går det även att parkera vid LOK-gården (se karta). Nummerlappen ska hämtas ut senast 11.30.

Omklädning
Möjlighet till ombyte och dusch finns i Vidingsjö Motionscentrum i anslutning till arenan. Observera att du kommer bli skitig, så ombyte är bra att ha med!

Värdesaker
Om du har värdesaker du vill lämna in erbjuder vi förvaring av det under loppet. Du lämnar in dina värdesaker till oss före starten och får tillbaka dem mot uppvisande av din nummerlapp. Inga väskor tas emot, enbart värdesaker

Start
kl. 12.00 för tävlingsklasserna Herrar 10 km och Damer 10 km.
kl. 12.10 för Motion 5 km.

Starten är i direkt anslutning till målet.

Efteranmälan
Efteranmälan kan man göra via hemsidan fram till fredag 17 Oktober kl 13.00, därefter tar vi emot efteranmälningar på tävlingsdagen fram till kl 11.00 till en kostnad av 250 kr (kontant betalning).

Banan
Banan är 5 km och går mestadels på mindre stigar med varierande underlag. Några lite blötare passager och naturliga hinder förekommer. Tävlingsklasserna (10 km) springer två varv på banan, med varvning inne på målområdet.
Tävlingen går i ett populärt rekreationsområde, därför ber vi er att vid passager av större stigar och motionsspår visa hänsyn till allmänheten.

Vätska
Vatten och sportdryck erbjuds vid varvning och efter målgång. Efter målgång bjuds deltagarna även på återhämtningsprodukter.

Elektronik
Vi uppmanar alla deltagare att inte ta med någon elektronisk utrustning under loppet (mobiltelefon etc.). Arrangören tar inget ansvar för medtagen elektronisk utrustning. Använd våran värdesaksinlämning om du inte har någonstans att lämna utrustningen.

Prisutdelning
Efter sista målgång till de tre bästa damerna och herrarna på 10 km. Därutöver lottade priser bland de som startat loppet.

Vi ses på Lördag!